menu


Esztétikai bőrgyógyászat - újdonságok - Vékonyszálas kontúrterápia

 


Az esztétikai bőrgyógyászat forradalmian új, műtétmentes eljárásával éveket fiatalodhat!

A vékonyszálas kontúr terápia az esztétikai bőrgyógyászat legújabb, műtétmentes eljárása. Az életkor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőrt látványosan képes megemelni és kifeszíteni. Az eljárás során speciális tűk segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatott bio-aktív, vagyis teljesen felszívódó (PDO Polydioxanone Sutur), steril szálakkal dolgozunk. A multifil szálak a bőr rögzítésén túl a kollagén termelés fokozódását is biztosítják, valamint élénkítik a helyi mikrokeringést, és aktiválják a regenerációs folyamatokat. Az így kontúrozott és megemelt arc megjelenése fiatalossá, feszesebbé válik.

Vékonyszálas kontúrterápia

A vékonyszálas kontúr terápia a klasszikus anti-aging kezeléseken túl, illetve azokkal kombinálva egy újabb hatékony lehetőséget nyit meg a műtétmentes arcfiatalítás terén az esztétikai dermatológiában. Hatása azonnali, azonban 2-3 alkalommal megismételve tartósabb, tökéletesebb eredményt nyújt, akár több évre is, ez a műtét-mentes terápia.

Egy kezelés mindössze 1 órát vesz igénybe, és nem igényel speciális előkészítést, esetleg helyi fájdalomcsillapító krémet alkalmazhatunk. A több éves, tartós hatás érdekében ajánlott 2-3 alkalommal megismételni a kezelést, egyre több szál befűzése tökéletesebb, feszesebb hatást ad. A kezelést követő néhány napban, enyhe duzzanattal, bőrpírral esetleg bevérzéssel számolhatunk.

Azonnali bőrfeszesítő hatás és tartós arcfiatalító eredmény várható akár 2-3 évig is.