Képek

Kezelések

Bőr és esztétikai jellegű kezelések

Kozmetológia és esztétikai kezelések: ráncfeltöltés, hegek kezelése, végleges szőrtelenítés, csak néhány a bőrgyógyászatunkban elérhető szépészeti kezelések közül.

Az esztétikai bőrgyógyászat, a kozmetológia a XXI. században az egyik legfontosabb és legnépszerűbb orvosi szakterületek közé tartozik. Magyarországon a hölgyek esetében például nem divat a szőrös láb, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy lehetőleg örökre eltűntessék a zavaró szőrszálakat. Legyen akárhány éves is az ember, mindig fiatalabbnak látszani, ezért örök harcot folytat többek között a ráncokkal és szarkalábbakkal. Magánbőrgyógyászatunk kozmetológus szakorvosai a gyönyörű, egészséges bőr elkötelezett hívei. Bármilyen esztétikai bőrproblémáival is forduljon hozzánk, segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb kozmetológiai kezelést.

Esztétikai / Ajakkorrekció

Az ajkak az érzékiség szimbólumai, de nagyon kevés nőnek adatik dús, telt formájú ajak. Az ajakfeltöltés segítségével a vékony, esetleg aszimmetrikus ajkak mérete és formája csodásan megváltoztatható. A különböző felszívódású töltőanyagok teltséget adnak az ajkaknak, mindezt egy gyors, megbízható és egyszerű, nem műtéti eljárás formájában.

Tovább

"Drakula" - terápia

A bulvár sajtóban "Drakula-terápiának" elhíresült eljárás lényege: a saját vért a vérvételt követően lecentrifugálják és az így keletkezett sárga tiszta folyadékot (vérsavó) befecskendezik a kezelni kívánt területre. A PRP olyan - saját vérből levett és lecentrifugált vérplazma-, mely vérlemezkékben (trombocytákban) 2-8x dúsabb, mint normál esetben.

Tovább

Szemzug feltöltés

A belső szemzug alatti kimélyült árok fáradttá, komor megjelenésűvé teszi az arcot. A belső szemzug feltöltés során vékony tűvel, vagy mikrokanül segítségével a szem alatti régióban található izomszövet alá juttatjuk be a ráncfeltöltő anyagot, majd óvatos mozdulatokkal elmasszírozzuk.


Tovább
Bőrgyógyászat

Atópiás Dermatitis

öröklött készség az allergiás reakciók kialakulására) hajlam alapján kifejlődő, multifaktoriális módon öröklődő, gyakori, recidiváló krónikus bőrgyulladás.Ekzéma

Az ekcéma a bőrgyulladás egyik formája, amely száraz, hámló, vörös bőrrel, esetleg nedvezéssel és erős viszketéssel jár. A betegségnek sok fajtája létezik, de csecsemő-és gyermekkorban az atópiás (veleszületett, belső eredetű).

Psoriasis

A pikkelysömör (psoriasis) krónikus lefolyású, öröklött hajlammal és az élet során fellépő különböző hajlamosító tényezők által előhívott, gyakran kiújuló krónikus bőrbetegség. Sőt újabban már szisztémás, az egész szervezetet érintő betegségként emlegetik.